CASE

Skogsvägar

Vi omvandlar stenig terräng till praktiska skogsvägar. Har du behov av dikning, markberedning eller skogsvägar? Kontakta oss!

Stödmur

I ett projekt i Ulricehamn gjorde vi en längre stödmur med integrerad trappa.

Asfalt och mer!

Ett projekt med lite av varje där vi gjorde plattgångar, trappor, kantsten och asfaltering av gårdsplan med 1100 kvm asfalt. Sistnämnda med hjälp av Peab asfalt.

Dränering av hus

Är ni i behov av att dränera om ert hus och samtidigt minska värmekostnaderna? Vi är utbildade och certifierade av isodrän, som fungerar som tilläggsisolering av grundvägg. Vårt arbetsområde är Sjuhäradsbygden - slå oss en signal, vi är redo att hjälpa er.

Dränering av skola

Under sommaren arbetade vi med dränering av en skola i en storstad. Det bjöd på stora utmaningar med både berg, tidspress och andra hinder. Men med gott samarbete så löste vi allt i tid och skolan kunde börja som planerat. Tack alla inblandade för ett riktigt bra jobb!

Stenspräckning med Simplex!

Har ni behov av att få bort stora stenar eller berg? Vi har utbildning och använder oss utav utrustning som snabbt kan komma på plats och lösa problemet!

Gammalt rivs, nytt byggs upp!

I Hillared rev vi en gammal mur och trappa och byggde sedan upp nytt! Vi löste även flytt av träd och stenspräckning, då det fanns storsten i vägen.

Plantering av häck

I ett samarbete med Sandell's Snickeri & Bygg AB, blev vår del av projektet att plantera en häck.Vi satte kantsten och plattor, innan vi slutligen satte ner 144 häckplantor och lade täckbark som avslut.

Skogsarbete

Vi har utfört markberedning för frösådd och påbörjat att fixa till skogsvägar.

Spräcka berg och storsten

Under ett projekt hjälpte vi Kanonaden Entreprenad AB att spräcka både berg och storsten i kabelschakter. Har ni sten eller mindre berg som ni vill ha bort, hör av er till Asterix Entreprenad AB! Vi löser grävning, lastning och bortkörning.

Husgrund i Båstad

Här färdigställde vi en husgrund, en grund till attefallshus, samt pool och L-stöd. Ett spännande projekt som behövde en del planering, då allt byggdes på en liten yta.

Kabelgrävning

Full fart på kabelgrävningen. Även korna var nyfikna på vad vi gjorde i deras hage. Det här jobbet blir aldrig tråkigt!

Största kranen

Med hjälp av en av de större modeller kranbil, kunde vi lyfta in makadam och färdigställa grunden efter grävjobbet så att gjutningen av betongplattan kan påbörjas.

Vattenfall

Nu rullar vi igång nya projekt för Vattenfall med grabbarna grus. Grävning och dragning av kabel. svensk infrastruktur när den är som bäst. 

Grön sommar

Det är ett riktigt försommartecken, när gräsmattorna börjar rullas ut! Igår passade vi på i det fina vädret att färdigställa denna trädgård med gräs och stensättning. Stort tack till vår hängivna medhjälpare Eskil och hans pappa som hjälpte till.

Vi söker anläggare

Vi söker anläggare som är vana vid att ingen dag är den andra lik. Denna tjänst innefattar olika typer av mark och anläggningsarbeten. I arbetsrollen erbjuds ett kreativt arbete med varierande arbetsuppgifter. Ring för mer info.

Kul jobb med utmaning!

Det ska bli en grund till ett växthus och uteplats när allt är färdigt. Grävmaskinen lyftes in så att vi har kunnat gräva ur och köra ut materialet till lastbilen. Lite berg har varit i vägen, men det har vi löst med snigeldynamit och muskler.

Vägarbete

Viktiga arbeten för alla på väg. Grusväg som har fått en uppryckning i veckan så att avrinningen av vatten fungerar och därav starkare väg och bättre säkerhet.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Följ oss på sociala medier
Kontakt
Asterix Entreprenad AB
Ryda Mellangården 1
514 91 Tranemo
+46 733 39 27 36